808 Episodes

  1. Uppdrag: Ät som Livsmedelsverket rekommenderar — 500 gr grönsaker och frukt om dagen

    Published: 10/9/2025
  2. Lennart och Joel hyllar det filippinska i sig

    Published: 10/2/2025
  3. Det här händer med matavfallet

    Published: 9/25/2025
  4. Det viktigaste för en bra drink är isen

    Published: 9/18/2025
  5. Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”

    Published: 9/11/2025
  6. Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism

    Published: 9/4/2025
  7. Alla kan äta allt!

    Published: 8/28/2025
  8. Smakjakt vid stranden

    Published: 8/21/2025
  9. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Published: 8/14/2025
  10. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Published: 8/7/2025
  11. Tillaga med frysen

    Published: 7/31/2025
  12. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Published: 7/24/2025
  13. Därför äter inte barnen

    Published: 7/17/2025
  14. Ett recept till alla möjliga bröd

    Published: 7/10/2025
  15. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Published: 7/3/2025
  16. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Published: 6/26/2025
  17. Dill — så svensk, och ändå inte

    Published: 6/19/2025
  18. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Published: 6/12/2025
  19. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Published: 6/5/2025
  20. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Published: 5/29/2025

1 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site